PCA viert 30ste verjaardag!

PCA, gelegen te Aalst en Moeskroen, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van industriële waterbehandelingsinstallaties op maat. Met 30 jaar ervaring in waterbehandeling kan PCA dan ook voor alle sectoren gepaste installaties aanbieden.

Onze installaties dragen bij tot besparingen in de waterconsumptie en zorgen voor water dat perfect is aangepast aan uw productieprocessen. Ook op vlak van afvalwaterbehandeling bieden wij verschillende oplossingen. Wij zorgen dat er een groter volume aan afvalwater hergebruikt kan worden of behandelen het water zodat dit zonder problemen geloosd kan worden. 

De laatste jaren wordt er veel meer ingezet op waterhergebruik in de oppervlakte behandelingsindustrie. Er zijn verschillende bedrijven reeds overgeschakeld van een klassieke waterzuivering met lozing naar een installatie met quasi volledig hergebruik. In veel gevallen is dit bovendien ook economisch verantwoord. 

Bovendien hebben we sinds enkele jaren ook een afdeling luchtzuivering. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van industriële installaties ter bestrijding van luchtverontreiniging. Wij zorgen ervoor dat verontreinigde lucht die bv. ontstaat binnen een productieproces volgens de geldende lozingsnormen in de buitenwereld wordt losgelaten zodat deze geen schade kan toebrengen aan de omgeving.

Ter ondersteuning van deze afdelingen hebben we ook een business unit control & automation. Zij verzorgen de PLC-programmatie, procesvisualisatie, elektrische kasten en bekabeling, en procesinstrumentatie van eigen projecten, maar ook van externe projecten.

Ontdek onze nieuwste technologieën op onze websites: www.pcawater.com,  www.pca-air.com www.pcacontrol.com

Geplaatst door

Gepubliceerd op

08/11/2019