Lanceringsevent: 360° cleantechshow met Lieven Scheire

Cleantech is de oplossing voor de vele uitdagingen waarvoor we vandaag staan zoals de klimaatverandering, het belang van hernieuwbare energie, duurzaam omgaan met gronstoffen, water, mobiliteit, enz. Op 28 september kan je tijdens SuperNova op Het Eilandje in Antwerpen ervaren wat Cleantech Flanders kan betekenen voor jou.

Lanceringsevent: 360° cleantechshow met Lieven Scheire

Check hier de video

Get to know cleantech: word jij de Cleantech Master?

Hoe goed ken jij de cleantechwereld? Had je al gehoord van een onderwater energievlieger die duurzame energie opwekt aan de hand van getijden en oceaanstromen? En wist je dat België wereldleider is in de constructie van offshore windmolenparken? Kom je cleantechkennis testen onze 360° cleantechshow en word Cleantech Master. 

Get connected in cleantech: live matchmaking met de deelnemers in de zaal

Ben je op zoek naar innovaties in cleantech? Of biedt jouw bedrijf een cleantechoplossing aan? Neem dan deel aan de live matchmaking met Lieven Scheire. Jouw vraag of aanbod wordt in het publiek gegooid en wie weet ga jij naar huis met een match.

Go global with cleantech: schaal je business op in het buitenland

Wil jij je innovatieve technologieën opschalen in China, India of het Midden-Oosten? Of wil jij je business exporteren naar andere landen? Laat je op 28 september inspireren door de verhalen van Vlaamse ondernemers die de stap naar het buitenland al hebben gezet.

De toegang tot de 360° cleantechshow is gratis

Je kan inschrijven voor een show om 11u, 14u of 17u. 
Het aantal deelnemers per show is beperkt tot 100.

Benieuwd naar het volledige programma? 

Of schrijf meteen gratis in

Geplaatst door

Gepubliceerd op

30/08/2018