Green Recruitment wordt Greenfish (sustainable staffing solutions) !

Green Recruitment wordt Greenfish!

Greenfish is een selectie- en contractingbureau, gespecialiseerd in environmental engineering, hernieuwbare energie en duurzame ontwikkeling. We staan garant voor een oplossing op maat voor al uw personeelsbehoeften, zowel op lange termijn als op contracting- en projectbasis.


Ons nieuw contracting team helpt u bij het invullen van uw korte termijn behoeften voor gekwalificeerde werknemers. Wie onze specialisten inhuurt heeft het nodige talent ter beschikking en ziet tegelijkertijd de personeelskosten dalen. Zo is Greenfish de ideale partner om aan al uw personeelsbehoeften, zowel op lange, permanente als korte, contracting basis, tegemoet te komen. Greenfish helpt u met de ideale personeelsbezetting te bereiken in iedere groeifase van uw bedrijf.


Door onze gepersonaliseerde aanpak en onze selectie van experten in de verschillende sectoren van de milieubranche, bieden wij u een service van hoge kwaliteit. Greenfish wenst in de eerste plaats een duurzame relatie met bedrijven en kandidaten op te bouwen door zich te baseren op waarden zoals passie, transparantie en respect. We kiezen resoluut voor een relatie van samenwerking en transparantie. Die bereiken we door te investeren in een diepgaande verstandhouding met onze klanten en hun bedrijven. Zo kunnen wij ons doel bereiken om de personeelsbehoeften van onze cliënten snel en efficiënt te beantwoorden.

Wij hebben:

- Een uitgebreid netwerk van experts en specialisten
- Een sterke expertise binnen de markt van groene jobs
- Een reputatie die ons in staat stelt het beste talent aan te trekken
- Duurzame, lange termijn relaties met zowel onze cliënten als onze contracters
- Gedrevenheid door onze gedeelde waarden

Ons matching-programma bestaat uit vijf fasen:

Customer Analysis – We maken een analyse van uw bedrijf om perfect te kunnen inspelen op uw noden en zo de juiste oplossingen aan te bieden.

Sourcing – Onze professionele recruiters identificeren, dankzij hun grondige kennis van de industrie en ons uitgebreide netwerk, snel & efficiënt de meest gekwalificeerde kandidaten.

Screening - Bij Greenfish leren we onze kandidaten beter kennen dan enkel hun CV. We investeren in dit proces om zo de vaardigheden, waarden en kwaliteiten te vinden die passen bij uw openstaande functie.

Selectie - Ter voltooiing van het wervingsproces garanderen wij de verifiëring van alle formulieren en referenties en een uitgebreide screening, vooraleer de werknemer start.

Performance Monitoring - We volgen steeds de prestaties van onze medewerkers op om ervoor te zorgen dat u voortdurend tevreden bent over onze dienstverlening.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem een kijkje op www.greenfish.eu of bel naar 02/333.09.90

Geplaatst door

Gepubliceerd op

31/01/2012