Green Recruitment: recrutering voor een groenere toekomst

Green Recruitment wil een centrale positie innemen in steun van bedrijven die zich in het hart van de groene groei zullen bevinden! “You improve our environment, let us improve yours!”

Het bureau biedt oplossingen voor werving, selectie en delegatie van personeel voor beroepen in de milieubranche en duurzame ontwikkeling. De toegevoegde waarde van deze gespecialiseerde aanpak heeft ons in staat gesteld om een belangrijke gegevensbank van specialisten te ontwikkelen die ons toestaat om gepaster en sneller te reageren op de behoeften van onze klanten.

Wij bieden u een originele manier aan om uw vacature te verspreiden: de « jobvideo »! Omdat het levendiger en directer is, laat het toe om de boodschap te verduidelijken, hetgeen beter de belangrijkste elementen van de vacature benadrukt. Kortom u trekt de beste kandidaten aan dankzij onze videofragmenten. Bovendien wordt zo de vacature én het bedrijf extra in de kijker gezet!

Een duurzame relatie

Green Recruitment wil een duurzame relatie opbouwen met kandidaten en bedrijven door zich te baseren op waarden zoals transparantie, wederzijds respect en een gepersonaliseerd advies. Gesterkt door onze ervaring in werving en onze kennis van de markt, helpen wij langs één kant de kandidaat door beter zijn behoeften en wensen te begrijpen ; alvorens met hem de beste richting voor zijn carriëre vast te stellen. Langs de andere kant bieden wij een bedrijf een totaaloplossing : vanaf de definitie van imago als bedrijf, bij het opstarten van het wervingsproces, tot de uiteindelijke selectie van de kandidaat en zijn integratie.

Geplaatst door

Gepubliceerd op

27/12/2010