5de Vlaams Vergistingsforum - Call for Abstracts

Op 14 december 2017 organiseert Biogas-E in samenwerking met KU Leuven het 5de Vlaams Vergistingsforum in KU Leuven Campus de Nayer, Sint-Katelijne-Waver. Het congres wil kenniscentra, beleidsmakers, exploitanten en constructeurs van biogasinstallaties bij elkaar brengen en hierbij de nieuwste topics en ontwikkelingen binnen de biogassector onder de aandacht brengen.

Onderwerpen

In de sessie digestaatafzet en -behandeling komen alle onderwerpen of projecten aan bod die de afzet van digestaat bevorderen. Alsook wordt een focus gelegd op behandeling van digestaat met inbegrip van nutriëntenrecuperatie.

Onderwerpen en projecten die handelen over kleinschalige vergisting en/of die instaan voor de verdere marktuitrol van kleinschalige vergisters komen aan bod in deze sessie.

Op het praktijkforum krijgen bedrijven en constructeurs de kans hun innovatieve technologieën met betrekking tot biogasinstallaties voor te stellen.

Projecten en technologieën met betrekking tot de opwerking van biogas tot biomethaan komen aan bod in de sessie “biomethaan”.

Innovatieve ideeën en technologieën die bijdragen aan de ontwikkeling van een markt voor flexibele energieproductie in de biogassector komen hier aan bod.

Call for Abstracts

Biogas-E nodigt alle stakeholders uit om een abstract in te dienen over bovenstaande thema’s.

Dien uw abstract in voor 30 september 2017 via mieke.decorte@biogas-e.be. De voertaal is Nederlands. Het comité oordeelt of uw abstract in aanmerking komt voor een presentatie op het Vlaamse Vergistingsforum of als poster kan worden voorgesteld. De beoordeling gebeurt op basis van relevantie binnen de thema’s op het Vlaams Vergistingsforum, innovativiteit en helderheid. U krijgt notificatie van uw beoordeling ten laatste 15 oktober 2017. De template en flyer zijn hieronder beschikbaar.

 Abstract Template - 5de Vlaams Vergistingsforum Biogas-E.docx    Call for Abstracts - 5de Vlaams Vergistingsforum Biogas-E .pdf

Geplaatst door

Gepubliceerd op

06/06/2017