15/07/2005

Gewestelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen

Terug naar artikeloverzicht

Op voorstel van Vlaams minister Dirk VAN MECHELEN:

Na advies van de Raad van State beslist de Vlaamse Regering tot definitieve vaststelling van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan voor de afbakening van gebieden voor de winning van oppervlaktedelfstoffen 'Berggrindontginning Kempens Plateau'.

______________________

Na het openbaar onderzoek beslist de Vlaamse Regering principieel tot definitieve vaststelling van het gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) 'historisch gegroeide bedrijven Deba nv en Nevelland vzw te Nevele'. Het besluit wordt voor advies voorgelegd aan de Raad van State.

______________________

De Vlaamse Regering beslist tot voorlopige vaststelling van de gewestelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen  'Bestaand regionaal bedrijf BOMACO in Zellik', 'Historisch gegroeid bedrijf D'Ieteren in Kortenberg', 'Historisch gegroeid bedrijf Jonckvansteen in Zonnebeke', 'Schakelpunt op de N49 in Moerbeke-Kruisstraat' en 'Specifiek bedrijventerrein met watergebonden karakter Beverdonk'.

_______________________

Na advies van de Raad van State beslist de Vlaamse Regering tot definitieve vaststelling van het ontwerp van gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor de 'afbakening van het zeehavengebied Gent - inrichting R4- oost en R4-west'.

Bron : Persdienst Vlaamse regering