Energy People

Gepubliceerd op 28/11/2018

De Vlaamse distributienetbeheerders zullen de toegang van Energy People tot hun net beëindigen op 1 januari 2019 omdat deze leverancier niet langer de nodige waarborgen kon bieden. Klanten van Energy People kiezen best voor eind december een andere elektriciteits- en/of aardgasleverancier.


De VREG besliste op 23 november 2018 om de Vlaamse netbeheerders de toestemming te geven om de toegang van Energy People tot hun net te beëindigen op 1 januari 2019.
Energy People levert nog verder tot 1 januari 2019.

Klanten van Energy People sluiten best voor 31 december 2018 een contract met een nieuwe elektriciteits- en/of aardgasleverancier. Energy People stelt aan de klanten een specifieke leverancier (MEGA) voor, maar wij raden klanten aan om alle energiecontracten te vergelijken en de leverancier te zoeken die voor hen het meest voordelige aanbod heeft. Via de V-test® kunnen gezinnen en kmo’s alle energiecontracten in Vlaanderen vergelijken: https://vtest.vreg.be

Klanten van Energy People zullen niet zonder elektriciteit of aardgas vallen. Als ze voor eind december geen nieuw contract hebben afgesloten met een andere leverancier, worden ze tijdelijk klant bij de distributienetbeheerder. Wij raden echter aan om voor eind december een nieuwe leverancier te kiezen omdat de prijzen van de distributienetbeheerder voor de meeste klanten hoger zijn.

Meer informatie vindt u op de website van de VREG: Veelgestelde vragen Energy People

Voor meer informatie over dit persbericht:
Dirk Van Evercooren, Woordvoerder
02/553.13.60, 0478/550.480 of dirk.vanevercooren@vreg.be
www.vreg.be

 

Bron: © 2018 VREG