30/06/2022

Elektronische monitoring luchtwasser

Terug naar artikeloverzicht

PASmonitor, elektronische monitoring luchtwassers.
SLIMME OPVOLGING VOOR EEN OPTIMALE WERKING

CBgroep biedt een volledig softwarepakket met elektronisch monitoringssysteem, of anders gezegd: een slimme opvolging voor optimale werking. 
6 redenen om voor dit pakket te kiezen:

  • PLC-sturing en sofware ontwikkeld door CBgroep
  • Afstandsbediening via visualisatiepakket
  • Grafieken en bestandsbeheer raadpleegbaar via computer of smartphone
  • Logging van werkingsparameters
  • Alarmen en meldingen naar klant én CBgroep
  • Verhoogd toezicht: 
    periodiek overleg tussen technisch team CBgroep en Mircon

1. PLC-STURING EN SOFTWARE ONTWIKKELD DOOR CBGROEP

In 2010 ontwikkelde CBgroep zelf een elektronisch monitoringssysteem. Alle kennis en ervaring die de laatste 15 jaar werd opgebouwd, is hierin gegroepeerd. 

2. AFSTANDSBEDIENING VIA VISUALISATIEPAKKET

Via een tablet die voorzien is in de technische ruimte kan je de visualisatie van uw installatie bekijken en bedienen. Gemakkelijk én gebruiksvriendelijk. 

3. GRAFIEKEN EN BESTANDSBEHEER RAADPLEEGBAAR

Met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord kan je via onze website www.cbgroep.be inloggen op de PAS-monitor. Gegeven raadplegen kan dus simpelweg via je huiscomputer of smartphone. 

 

Op de PASmontor vind je een bestandsbibliotheek met alle nodige info omtrent de installatie: o.a. onderhoudsdocumenten, technische documentatie en logboeken. 

Via grafieken heb je een eenvoudig overzicht van werkingsparameters zoals zuurtegraad, geleidbaarheid, verswaterverbruik, spuiwaterhoeveelheid, draaiuren, … Deze zijn gemakkelijk te raadplegen en te bedienen. 

4. LOGGEN VAN WERKINGSPARAMETERS

Meer dan 20 parameters van je installatie worden via een ingebouwde GSM-kaart meermaals per dag doorgestuurd. Ze worden verwerkt en kunnen  verzichtsrapporten creëren.

5. ALARMEN EN MELDINGEN NAAR KLANT ÉN CBGROEP

Het dataplatform stuurt parallel via slimme logaritmes meldingen en/of alarmen naar de exploitant en/of naar de technische dienst van CBgroep. Indien nodig kan een technieker online de installatie benaderen. Dit vereenvoudigt de beslissing tot een noodzakelijke tussenkomst op locatie.

Ook na het detecteren van een visueel probleem of defect kan je contact opnemen met CBgroep. De installatie kan dan vanop afstand bekeken worden. Indien blijkt dat het probleem vanop afstand niet kan verholpen worden, kan alsnog een interventie ingepland worden. 

6. VERHOOGD TOEZICHT

Op geregelde basis vindt een overleg plaats tussen het technisch team van CBgroep en Mircon. Daar kunnen specifieke installaties besproken worden en zowel technisch als softwarematig bijgestuurd worden waar nodig.

Meer info, klik hier