Fibrecount nv

Terug naar filteroverzicht

Contact

Vluchtenburgstraat 13
2630
Aartselaar
+32 (0)3 312 95 90
info@fibrecount.be
http://www.fibrecount.be

Omschrijving activiteiten

Fibrecount is een geaccrediteerd en erkend milieulaboratorium, gespecialiseerd in asbest gerelateerde metingen en analyses. Fibrecount geeft ook opleidingen inzake 'asbest herkennen', 'eenvoudige handelingen', 'MPB's', ...In België hebben we 2 vestigingen; het hoofdkantoor te Aartselaar - waar asbestmonsters met optische, polarisatie- en elektronenmicroscopie (TEM) onderzocht.worden - en een kantoor te Loyers nabij Namen.

Extra info

Fibrecount environmental control is een geaccrediteerd en erkend milieulaboratorium, gespecialiseerd in asbest gerelateerde onderzoeken.

Fibrecount maakt deel uit van een internationale groep zodat u naast asbestmetingen eveneens verder geholpen kan worden op het gebied van asbestinventarisatie, legionella, schimmels en andere schadelijke stoffen en vezels.

In België heeft Fibrecount 2 vestigingen; het hoofdkantoor te Aartselaar - waar asbestmonsters met optische, polarisatie- en elektronenmicroscopie (TEM) onderzocht.worden - en een kantoor te Loyers nabij Namen. 

Neem ook eens een kijkje op ons online platform 'asbestherkenning' voor allerlei handige tips of indien u snel een staal wil laten analyseren op asbest.