WKK-ontmoetingsdag

Terug naar filteroverzicht

De WKK-ontmoetingsdag is een tweejaarlijks terugkerend evenement voor professionals en geïnteresseerden in warmtekrachtkoppeling (WKK). Tijdens deze dag komen experts uit de sector samen om kennis te delen, nieuwe ontwikkelingen te bespreken en te netwerken.

Het programma van de WKK-ontmoetingsdag omvat verschillende presentaties en workshops waarin actuele onderwerpen worden behandeld. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld de energietransitie, duurzaamheid, wet- en regelgeving en de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van WKK.

Naast de inhoudelijke programmaonderdelen is er ook volop gelegenheid om te netwerken. Tijdens de pauzes en borrels kunnen deelnemers in contact komen met andere professionals uit de sector, nieuwe samenwerkingsverbanden aangaan en hun netwerk uitbreiden.

De WKK-ontmoetingsdag is niet alleen interessant voor mensen die werkzaam zijn in de WKK-sector, maar ook voor beleidsmakers, consultants en andere professionals die zich bezighouden met energietransitie en duurzaamheid. De dag biedt een platform waarop kennis en ervaringen worden uitgewisseld en waarop deelnemers inspiratie kunnen opdoen voor hun eigen werkzaamheden.

Al met al is de WKK-ontmoetingsdag een waardevolle bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen op het gebied van warmtekrachtkoppeling en duurzaamheid. Door de inhoudelijke programmaonderdelen en de mogelijkheid tot netwerken is deze dag een must-attend evenement voor professionals uit de sector.

PROGRAMMA

Nog volop in ontwikkeling!

Hou onze website in de gaten voor meer info: https://www.cogenvlaanderen.be/kalender/wkk-ontmoetingsdag-2023

PRAKTISCHE INFO

26 oktober 2023

Brabanthal Leuven


Alle modules in deze reeks

Contactgegevens:
COGEN Vlaanderen vzw Zwartzustersstraat 16, bus 0102 3000 Leuven België
Datum:
26/10/2023
Geplaatst door:
COGEN Vlaanderen vzw
Locatie:
Brabanthal Leuven