Tweedaagse opleiding ISO 45001:2018 - interne auditor volgens ISO 19011:2018 | Gezond en veilig werken

Terug naar filteroverzicht

De norm voor arbeidsveiligheid en welzijn

De ISO 45001:2018-norm biedt een structuur om risico's en kansen aangaande welzijn en arbeidsveiligheid binnen de organisatie te beheersen en jouw prestatie op dit vlak continu te verbeteren. Word met deze eendaagse opleiding interne auditor en voorkom structureel werkgerelateerde letstels en gezondheidsproblemen in jouw organisaties. 

ISO 45001 Interne Auditor

Interne audits zorgen ervoor dat de werking van het managementsysteem voor gezond en veilig werken (G&VW) geëvalueerd en waar nodig verbeterd wordt.

Tijdens deze eendaagse opleiding leer je de rol van interne auditor op je nemen. Deze training bestaat niet alleen uit het overbrengen van theoretische kennis. Via rollenspelen en cases worden nodige competenties verder ontwikkeld. De Allanta expert leert je een auditprogramma opstellen en geeft je bruikbare tips om jouw interne audits te plannen, beheren en de resultaten overzichtelijk te rapporteren. De inhoud van deze opleiding voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in de ISO 19011 norm. De adviezen in de auditnorm  zijn een leidraad om interne audits efficiënt uit te voeren. Deze interactieve interne auditor opleiding is de ideale opstap naar de Lead Auditor in arbeidswelzijn. 

Resultaten

Na het volgen van deze workshop kan je op professionele wijze interne audits uitvoeren volgens de eisen van ISO 19001. Dit is inclusief de planning en de opvolging voor en na de interne audits.

Programma

  • een overzicht van de eisen volgens ISO 19011
  • auditprogramma en planning
  • voorbereiding van een interne audit
  • uitvoeren van een interne audit
  • rapporteren van auditresultaten
  • competenties van auditoren
  • cases en oefeningen

Prijs

Allanta-leden: €865 / Niet-Leden: €995
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Tijdens dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals documentatie- en schrijfmateriaal gratis voorzien.

Doelgroep

Organisaties die hun veiligheidsmanagementsysteem volgens ISO 45001 op een professionele manier willen auditen en verbeteren.


Alle modules in deze reeks

Contactgegevens:
Allanta vzw Hendrik van Veldekesingel 150 bus 58 3500 Hasselt België
Datum:
25/04/2023
Geplaatst door:
Allanta vzw
Locatie:
Officenter Aalst