ISO 9001:2015 - Norm | Kwaliteitsmanagementsysteem

Terug naar filteroverzicht

Is het doel van jouw organisatie het behalen van een ISO certificaat?  Slim, want met een ISO 9001:2015 certificatie bewijs de organisatie aan haar klanten dat men gestructureerd, efficiënt en planmatig onderneemt doormiddel van kwaliteitsbeheersing en borging.

Ook wie zonder ISO certificatie wil groeien in kwaliteit en organisatieontwikkeling krijgt in deze Allanta opleiding tips and tricks over hoe je de verschillende facetten van de norm pragmatisch in een organisatie plaatst, want een juist kwaliteitsmanagement gaat veel verder dan dat.

✔ ontdek alle onderdelen van ISO 9001:2015 en al haar voordelen tijdens deze praktijkgerichte normopleiding

Prijs

Allanta Leden: €865 / Niet-Leden: €995
De vermelde prijzen zijn steeds Excl. BTW.
KMO portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 30% op jouw inschrijvingsprijs. Erkenningsnummer Opleiding DV.O105117

Tijdens dagopleidingen wordt er standaard lunch, koffie, thee, frisdranken en waters, evenals documentatie- en schrijfmateriaal gratis voorzien.

Programma

Tijdens deze opleiding geraak je helemaal mee met de normeisen en krijg je meteen praktische tips zodat je achteraf de kwaliteitsprincipes zelf kan toepassen in jouw organisatie en jouw kwaliteitsmanagementsysteem. 

Doelgroep

Iedereen die betrokken is of zal worden bij het opzetten, invoeren en beheren van het ISO 9001:2015 kwaliteitsmanagementsysteem. Ook voor interne auditoren is deze opleiding een absolute must. Een goede normkennis is een vereiste voor het auditeren van een kwaliteitsmanagementsysteem. Vervolgopleiding: ISO 9001:2018 - interne auditor

Organisaties die meer draagvlak willen creëren, laten directie en management kennis maken met de basis tijdens een korte awareness opleiding.

Inschrijven

Ontdek hier het volledige programma en inschijven 


Alle modules in deze reeks

Contactgegevens:
Allanta vzw Hendrik van Veldekesingel 150 bus 58 3500 Hasselt België
Datum:
02/05/2023
Geplaatst door:
Allanta vzw
Locatie:
Officenter Hasselt